Browsing All Posts filed under »1«

Organizatat kerkojne zbardhjen e financimeve

September 20, 2009

0

17/09/2009: “Lufta kunder korrupsionit duhet te nise nga partite politike te cilat ne raportin e fundit te Transparency International u klasifikuan si sektori me i korruptuar ne Kosove”. Ky eshte vleresimi i dy organizatave jo qeveritare KDI dhe Fol, te cilat ne diten e pare te punes se legjislativit, kerkuan nga Kuvendi miratimin e projektligjit […]