Browsing All Posts published on »December, 2009«

Reforma e pushtetit lokal dhe zgjedhjet

December 3, 2009

0

    Prishtinë  3 dhjetor 2009: Lëvizja FOL, Instituti Ballkanik i Politikave si dhe Instituti i Prishtinës për Studime Politike, kanë  mbajtur sot tryezën “Reforma e pushtetit lokal dhe zgjedhjet”.  Qëllimi i kësaj tryeze ishte nxitja e diskutimit në mes të shoqërisë civile dhe politike për reformat në pushtetin lokal dhe mundësisë së krijimit të më shumë […]