Browsing All Posts published on »August, 2009«

Në ndjekje të pasurisë se zyrtarëve të lartë

August 7, 2009

2

(Botuar ne gazeten Koha Ditore me 7 Gusht 2009) Kuvendi i Republikës së Kosovës e ka miratuar në parim Ligjin për Deklarimin dhe Kontrollin e pasurisë së Zyrtareve të Lartë Publik. Ky ligj përbën një hap qenësore të Legjislativit të vendit për të vendosur kornizë të mirëfilltë juridike për të parandaluar dhe luftuar korrupsionin. Përderisa […]

Republika e Kosovës renditet e 11-ta në Turneun Ndërkombëtar te Debatit

August 3, 2009

0

3 Gusht 2009, Sarajevë – Bosnje dhe Hercegovinë Ekipi i Kosovës i cili po përfaqëson vendin në Turneun Ndërkombëtar të Debatit në Bosnje dhe Hercegovinë ka arritur të kualifikohet në të tetat e finales dhe në fund të turneut është renditur në vendin e 11 nga gjithsej 34 ekipe sa po marrin pjesë në këtë […]