Browsing All Posts published on »July, 2009«

Kosova po përfaqësohet në Turnirin Ndërkombëtar të Debatit

July 24, 2009

0

Sarajevë / Bosnja dhe Hercegovina | 24 Korrik 2009: Aksioni Qytetar FOL’08 ka filluar me zhvillimin e programit të debatit në Kosovë, i cili synon të përmirësojë kulturën e debatit dhe të zhvilloj mendimin kritik. Në kuadër të këtij programi ne do krijojmë Shkollën e Debatit dhe do të punojmë me shkollat e mesme dhe […]

Komisioni Evropian i është përgjigjur letrës së FOL ’08

July 3, 2009

0

Prishtinë, 3 Korrik 2009:  Komisioni Evropian i është përgjigjur letrës së FOL ’08, të dërguar me 4 Maj të këtij viti.  Kjo letër shprehte shqetësimin e FOL ’08 përkitazi me shkeljen e të drejtave politike të qytetarëve nga ana e institucioneve publike të Kosovës. Në përgjigje të letrës, Komisioni Evropian zotohet se shqetësimet e ngritura […]