Protestë me 1 Maj , ora 12:00, para Qeverisë së Kosovës

Posted on April 29, 2009

0


Aksioni qytetar FOL 08 dhe Sindikata e Pavarur e NTSH “Gërmia” do të protestojmë kundër shkeljeve të të drejtave të punëtorëve në Kosovë, në veçanti të atyre punëtorëve që preken nga procesi i korruptuar dhe jo transparent i privatizimit. Protesta, do të mbahet me 1 Maj(e premte), në ora 12:00, para ndërtesës së Qeverisë së Republikës së Kosovës. Ftohen të gjithë punëtorët e NTSH- “Gërmia” që me 1 Maj t’i bashkohen kësaj proteste paqësore.

Advertisements
Posted in: Njoftime